Minőségi és könnyű japán gyalugép a SUIZAN márkától. A Kanna típusú gyalugépek feldolgozása nagyon egyszerű. A penge kiváló minőségű, kétrétegű laminált japán acélból készült, és az első használat előtt kalapáccsal ütögetve kell a gyalugép testébe illeszteni, amely lehetővé teszi a forgács méretének beállítását is. az eltávolítandó anyagot. Ha vékonyítani szeretné a forgácsot, csak üsse a gyalu testét. A gyalu minden típusú asztalos munkához használható - a forgács vastagsága és a felület simasága a fűrészlap személyes beállításától függ. Ideális esetben a fűrészlapnak 0,05-0,2 mm-re kell kinyúlnia a gyalugép testéből. A szárny megkönnyíti a forgács letörését és megakadályozza a szálak kihúzását.
A japán gyalugépeket hagyományosan egymás felé húzva használják. Egyik kezével vezesse a gyalut, a másikkal pedig finoman nyomja az anyaghoz.
A SUIZAN gyalugép tulajdonságai:
- Hira Kanna típusú - könnyen használható és feldolgozható
- Állítható penge szélessége 50 mm
- A szárny megkönnyíti a forgács letörését és megakadályozza a szálak kihúzását
- Összehúzással használható
- Minőségi feldolgozás fehér tölgyből
- Japánban készült
Hogyan kell használni a japán gyalut
Tartsa a Kannát mindkét kezével – az egyik kezével a gyalu hátulját tartja a vasalóval, a másikkal pedig L betűt formáz a mutatóujja és a hüvelykujja között, a gyalu felhasználó felé néző részét tartja. Testsúlyod mozgásával egyenletes és húzó mozdulatokkal húzd magad felé a Kannu-t. Nincs szükség túlzott erőkifejtésre, a gyalugépnek zökkenőmentesen kell működnie.
Hogyan állítsuk be a japán gyalu pengéjét
A penge felszerelésekor enyhén ütögesse meg kalapáccsal a vasaló tetejét. A pengének körülbelül 0,05-0,2 mm-re kell kinyúlnia. A penge eltávolításakor egy kalapáccsal finoman ütögesse meg a gyalutest felső sarkait. Ha a penge jobb vagy bal oldala túlságosan kilóg, enyhén ütögesse meg ugyanazon az oldalon, mint a kiálló penge.
Mire kell figyelni
Bár a japán gyalu nem nehéz szerszám, a gyalugép megfelelő működéséhez ne feledje, hogy a fa erezetének irányába kell tervezni, és a penge nem nyúlhat ki túlságosan. Ellenkező esetben a japán gyalu nem fog jól működni. Használat előtt a japán gyalut az Ön igényei szerint kell beállítani.
Szélesség: 62 mm
Magasság: 240 mm
Mélység: 32 mm
Súly: 710 g
Anyaga: fehér japán tölgy
Japánban készült
Csomagolásonkénti mennyiség: 1
A japán gyalugépeket hagyományosan egymás felé húzva használják. Egyik kezével vezesse a gyalut, a másikkal pedig finoman nyomja az anyaghoz.
A SUIZAN gyalugép tulajdonságai:
- Hira Kanna típusú - könnyen használható és feldolgozható
- Állítható penge szélessége 50 mm
- A szárny megkönnyíti a forgács letörését és megakadályozza a szálak kihúzását
- Összehúzással használható
- Minőségi feldolgozás fehér tölgyből
- Japánban készült
Hogyan kell használni a japán gyalut
Tartsa a Kannát mindkét kezével – az egyik kezével a gyalu hátulját tartja a vasalóval, a másikkal pedig L betűt formáz a mutatóujja és a hüvelykujja között, a gyalu felhasználó felé néző részét tartja. Testsúlyod mozgásával egyenletes és húzó mozdulatokkal húzd magad felé a Kannu-t. Nincs szükség túlzott erőkifejtésre, a gyalugépnek zökkenőmentesen kell működnie.
Hogyan állítsuk be a japán gyalu pengéjét
A penge felszerelésekor enyhén ütögesse meg kalapáccsal a vasaló tetejét. A pengének körülbelül 0,05-0,2 mm-re kell kinyúlnia. A penge eltávolításakor egy kalapáccsal finoman ütögesse meg a gyalutest felső sarkait. Ha a penge jobb vagy bal oldala túlságosan kilóg, enyhén ütögesse meg ugyanazon az oldalon, mint a kiálló penge.
Mire kell figyelni
Bár a japán gyalu nem nehéz szerszám, a gyalugép megfelelő működéséhez ne feledje, hogy a fa erezetének irányába kell tervezni, és a penge nem nyúlhat ki túlságosan. Ellenkező esetben a japán gyalu nem fog jól működni. Használat előtt a japán gyalut az Ön igényei szerint kell beállítani.
Szélesség: 62 mm
Magasság: 240 mm
Mélység: 32 mm
Súly: 710 g
Anyaga: fehér japán tölgy
Japánban készült
Csomagolásonkénti mennyiség: 1
Kategória: | Kézi gyaluk |
---|---|
Súly: | 0.7 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása